Werkwijze

Als professional organizer werk ik altijd met je samen in je eigen omgeving.

In mijn manier van werken combineer ik geduld met daadkracht. Op respectvolle wijze stel ik mogelijkheden tot verandering voor. Soms ligt de oplossing in spullen wegdoen, maar juist bij dierbare spullen ga ik op zoek naar een creatieve manier om deze een nieuwe bestemming te geven.

Als je contact met mij wilt opnemen kan dat per telefoon of mail. We kunnen dan besluiten tot een kennismakingsgesprek dat gratis is en geheel vrijblijvend. In dat gesprek licht jij je jouw persoonlijke situatie toe en de gewenste verandering. Ik denk dan met je mee en zoek naar mogelijkheden van coachen en/of begeleiden. 

 

Na dit gesprek maak ik een plan van aanpak afgestemd op jouw wensen en behoeften. Een plan van aanpak kan er als volgt uitzien:

  • Eén of meer aaneengesloten dagen gezamenlijk opruimen en ordenen.
  • Periodieke bijeenkomsten waarin telkens een deel van de klus wordt opgepakt en je in de tussentijd zelf aan de slag gaat.
  • Regelmatig (telefonisch) advies.

 

Daarbij geef ik een indicatie van de prijs. Op het moment dat we overeenstemming hebben over de plan van aanpak en de exacte kosten, gaan we aan de slag. Het traject wordt afgesloten met een evaluatie. Dat kan zijn in de vorm van een bezoek of een telefonisch gesprek. Indien je spullen wilt afvoeren kijken we of deze voor duurzaam hergebruik in aanmerking komen.

Het werk brengt met zich mee dat ik inzicht krijg in vele privéaspecten van je leven. Alles wat we bespreken en wat ik zie, behandel ik vertrouwelijk. 

Tarieven

Ik hanteer een uurtarief van € 60,00.

Bij een reisafstand vanaf 20 km enkele reis reken ik 0,23 euro reiskostenvergoeding per km.

Heb je een persoonsgebonden budget met de indicatie ‘begeleiding’ dan kun je mijn diensten uit je PGB bekostigen. Kijk hiervoor op de site van www.persaldo.nl en www.ciz.nl